Winkelmandje (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Grasshopper E Buggy

Grasshopper E Buggy

Grasshopper E Buggy

Deze superhandige E buggy is de oplossing voor een iedereen die lekker wil gaan golfen, maar niet 18 holes wil lopen.

Grasshopper E Buggy Beschrijving

Deze superhandige E buggy is de oplossing voor een iedereen die lekker wil gaan golfen, maar niet 18 holes wil lopen. Met een wielbasis van 75 cm heeft deze buggy een hele goede basis en kunt u hier ontspannen mee rijden op de golfbaan. Natuurlijk kunt u uw golftas kwijt aan de achterkant van de buggy en 18 holes lang genieten van dit mooie voertuig. De E Buggy heeft twee krachtige motoren en daarmee kunt u 15 km per uur bereiken. De E Buggy beschikt over twee accu's en maakt geluid als u naar achteren rijdt, dat is wel zo veilig natuurlijk.

De E buggy wordt in Engeland gemaakt en niet in het verre oosten en u mag dus de hoogste kwaliteit verwachten. De wielen hebben een stevig profiel , dus als het een keer regent kunt u gewoon lekker doorrijden. Ook heeft de buggy spatborden zodat de modder niet in de buggy komt. Het is ook mogelijk om de E Buggy zelf mee te nemen naar de golfbaan. U kunt dan altijd goedkoop golfen . Wel dient u dan over twee plankjes te beschikken.

Voordelen van de E Buggy:
-milieuvriendelijk
-goedkoop
-past in de meeste stationwagons
-makkelijk te sturen
-krachtige motor
golfgear.nl

Over golfgear.nl

Golfgear.nl is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Neem contact op

Betaal methode