Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Mizuno S5 Blue Magic wedge

Mizuno S5 Blue Magic wedge

Mizuno S5 Blue Magic wedge

Deze bijzondere wedge van Mizuno is echt fantastisch om te zien, maar zeker ook om mee te spelen. Luke Donald speelt ook met deze wedge in zijn golftas.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 123,14 Incl. BTW € 149,00

Mizuno S5 Blue Magic wedge Beschrijving

Deze bijzondere wedge voor heren van Mizuno is echt fantastisch om te zien, maar zeker ook om mee te spelen. Luke Donald speelt ook met deze wedge in zijn golftas. De Mizuno S5 Blue Magic is verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen. Deze wedges zijn gegoten in Hiroshima in Japan en gemaakt met echt vakmanschap. Dit 'traanvormige' clubblad zorgt voor een ideale gewichtsverdeling en de groeven zorgen voor extra spin. Het is mogelijk om naast de standaard versie 50, 52, 54, 56, 58, en 60 graden ook andere opties te leveren zoals 49, 51, 53, 55, 57, 59 en 61 graden. Deze wedge wordt geleverd met een steel shaft van Dynamic Gold XP 115 (Wedge Flex) of een Graphite Orogi Wedge Flex shaft. Wij kunnen deze clubs linkshandig en rechtshandig te leveren.
golfgear.nl

Over golfgear.nl

Golfgear.nl is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Neem contact op

Betaal methode