Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Mizuno S5 Blue Magic wedge ladies

Mizuno S5 Blue Magic wedge ladies

Mizuno S5 Blue Magic wedge ladies

Deze bijzondere wedge van Mizuno is echt fantastisch om te zien, maar zeker ook om mee te spelen. Luke Donald speelt ook met deze wedge in zijn golftas.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 139,67 Incl. BTW € 169,00

Mizuno S5 Blue Magic wedge ladies Beschrijving

Deze bijzondere wedge voor dames van Mizuno is echt fantastisch om te zien, maar zeker ook om mee te spelen. Luke Donald speelt ook met de heren versie van deze wedge in zijn golftas. De Mizuno S5 Blue Magic is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Deze wedges zijn gegoten in Hiroshima in Japan en gemaakt met echt vakmanschap. Dit 'traanvormige' clubblad zorgt voor een ideale gewichtsverdeling en de groeven zorgen voor extra spin. Het is mogelijk om naast de standaard versie 50, 56 en 60 graden. Deze wedge wordt geleverd met een Graphite Orogi Wedge Flex ladies shaft. Deze wedge wordt alleen geleverd in een rechtshandige uitvoering.
golfgear.nl

Over golfgear.nl

Golfgear.nl is al meer dan 20 jaar de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Neem contact op

Betaal methode